LOG IN

Inloggen in HERMES, Minerva OF op Mijn RHP

De RHP-inschrijfmodule voor productmonsters

RHP beheert de inschrijfmodule Hermes. Alle benodigde gegevens worden hier ingevuld voor het inzenden van een productmonster naar externe laboratoria. Het monster krijgt dan een uniek kenmerk dat op de zak moet worden geschreven en met behulp van een geprint document aan de zak met het productmonster wordt bevestigd, voordat het monster naar het laboratorium wordt gezonden. 

Vragen over Hermes? Mail naar: Ruth Sjoukes

De RHP-database voor de waardering van analyseresultaten

RHP beheert de database Minerva. Deze database beoordeelt de analyseresultaten van productmonsters. Voor de verwerking van deze resultaten is een aantal afspraken gemaakt:

  • Analyses worden ingezonden met RHP-code en locatiecode voor de traceerbaarheid. Zonder deze gegevens kan er geen verwerking plaatsvinden.
  • Het lab stuurt de gegevens binnen 48 uur na afsluiting van het onderzoek naar Minerva.
  • Minerva verwerkt de analyseresultaten binnen 24 uur.

Heranalyse of herbeoordeling? 5 tips om fouten te voorkomen. 
Vragen over Minerva? Mail naar: minerva@rhp.nl

Downloads voor gecertificeerde bedrijven

Medewerkers van gecertificeerde bedrijven kunnen met hun zakelijke e-mailadres een persoonlijk account aanvragen voor Mijn RHP. Download hier documenten voor RHP-certificering, uit de RHP Toolbox, de productcertificatieschema’s van de keurmerken RHP en RAG, RHP-inzendformulieren, replayvideo’s van webinars, logo’s en nog veel meer. Auditoren van certificerende instellingen, erkende laboratoria en bedrijven met B- of BE-producten kunnen ook (beperkte) toegang krijgen tot Mijn RHP.

Nog geen persoonlijk account? Account aanvragen
Wel een account, maar ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Vragen over Mijn RHP? Mail naar: Barbara Zeelenberg

//Enable form button reCAPTCHA