Nieuwe RHP-inzendformulieren op Mijn RHP

26 april 2018

RHP-gecertificeerde bedrijven kunnen vanaf nu de nieuwste RHP-inzendformulieren downloaden op Mijn RHP. Als u de meest actuele en compleet ingevulde inzendformulieren gebruikt, kan RHP uw monsters snel en op de juiste wijze in behandeling nemen.

Door veranderingen in het RHP-productcertificatieschema  zijn er nieuwe en vernieuwde RHP-formulieren voor het inzenden van monsters, namelijk: 300 B, 300 Biostimulanten (nieuw!), 300 C, 400, 410, 450, 460, 470, 490, 610, 630 en 715 (voor afdekmaterialen; nieuw!). Gebruik van de meest actuele en volledig ingevulde inzendformulieren bij het inzenden van monsters, zorgt ervoor dat RHP uw monsters direct en correct kan verwerken.

Biostimulanten

Het RHP-inzendformulier 300 Biostimulanten is één van de nieuwe formulieren. Deze kunt u gebruiken voor het inzenden van monsters van biostimulanten. Op Mijn RHP onder Documenten voor RHP-certificering staat in het document Informatie aanmelden biostimulanten verdere uitleg over de werkwijze voor het inzenden van monsters van biostimulanten, het analyseren ervan en vermelding op de lijst met B-/BE-producten.

 Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA