Actuele RHP-inzendformulieren voor productmonsters op Mijn RHP

31 januari 2019

Jaarlijks worden voor het RHP-keurmerk ruim 10.000 productanalyses uitgevoerd in het laboratorium. Productmonsters die u hiervoor aanlevert met een compleet ingevuld, actueel RHP-inzendformulier kan RHP vlot en correct in behandeling nemen. RHP-gecertificeerde bedrijven kunnen de nieuwste versies van de RHP-inzendformulieren downloaden op Mijn RHP.

Specificaties 

Gevraagde specificaties voor productmonsters die u ter controle inzendt, moeten altijd worden ingevuld. Voor steeds meer producten wordt ook specifiek gevraagd naar het subproduct. Pas als alle informatie compleet is, kan RHP het monster in behandeling nemen. Heeft u hulp nodig bij het invullen van de specificaties? Neem dan contact op met uw technisch adviseur bij RHP. Wij helpen u graag!

1 monster = 1 formulier

Voor hetzelfde monster kunnen meerdere onderzoeken worden aangevraagd op één formulier. Het is dan niet nodig om meerdere formulieren in te vullen.

Eigen formulier?

Gebruikt u een ander inzendformulier dan het RHP-inzendformulier, bijvoorbeeld een eigen formulier? Controleert u dan a.u.b.  regelmatig welke gegevens RHP nodig heeft voor het correct verwerken van uw monster. Dit doet u het eenvoudigst door de actuele RHP-inzendformulieren op Mijn RHP te vergelijken met uw eigen formulier.

Heeft u nog geen persoonlijk account voor Mijn RHP? Vraag deze eenvoudig aan via Mijn RHP.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA