RHP Online Onderzoeksupdate 28 maart

9 februari 2024

Op donderdag 28 maart organiseert RHP voor gecertificeerde bedrijven weer een Online Onderzoeksupdate. Om 11:00 uur is de Nederlandstalige versie, om 14:00 uur de Engelstalige. Bedrijven ontvangen binnenkort een uitnodiging per mail om zich voor dit webinar te registeren.

RHP wil gecertificeerde bedrijven ondersteunen om de ontwikkeling naar groeimedia met nieuwe grondstoffen succesvol te maken. In de aankomende Online Onderzoeksupdate deelt RHP graag weer waar het team de afgelopen periode aan heeft gewerkt op onderzoeksgebied. Hans Verhagen praat de deelnemers bij over de eerste resultaten met rekenmodellen in de praktijk, het WUR-project over microbioom in groeimedia waaraan RHP deelneemt en het RHP-onderzoeksprogramma 2024.

Nieuwe webinarsoftware

RHP zal vanaf dit aankomende webinar overstappen op nieuwe webinarsoftware. U hoeft hiervoor zelf niets te installeren. U zult het wellicht merken in de e-mailnotificaties die u over onze webinars ontvangt en de digitale webinarruimte zal er anders uitzien. Wij hopen u met deze nieuwe software webinars van een betere kwaliteit te kunnen bieden.

Geen uitnodigingsmail ontvangen?

Wij moedigen brede deelname binnen gecertificeerde bedrijven aan. Werkt u bij een gecertificeerd bedrijf, maar krijgt u geen uitnodigingsmails over en registratielinks voor onze webinars? Abonneer u op de RHP-nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van ons laatste nieuws! Dan zetten wij u voortaan ook op de verzendlijst voor toekomstige webinars.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA