RHP-certificatie voor Plantacote N.V.

23 JANUARI 2018

Het bedrijf Plantacote N.V. is RHP Horticulture-gecertificeerd met het product anorganische, wateroplosbare meststoffen. De uitreiking van het RHP-certificaat vond vanmiddag plaats op de IPM in Essen (Duitsland).

Op grond van onderzoek en door ECAS uitgevoerde controles, voldoet het bedrijf aan de eisen zoals gesteld in het Productcertificatieschema van het RHP-keurmerk. Met de certificatie van Plantacote N.V. zijn nu 71 gecertificeerde bedrijven over de hele wereld aangesloten bij RHP, waarvan 9 bedrijven meststoffen voor de professionele tuinbouw in het assortiment hebben.

Over Plantacote N.V.

Plantacote N.V. is gevestigd in Antwerpen met een productielocatie in Westdorpe (Nederland) en Antalya (Turkije) en bestaat sinds 2013. Het bedrijf produceert de RHP-gecertificeerde anorganische, wateroplosbare meststoffen. Daarnaast produceert het controlled release fertilizers (CRF). Plantacote N.V. is onderdeel van Doktor Tarsa Tarim Sanayi Ve. Ticaret A.S., één van de toonaangevende spelers op de meststoffenmarkt in Turkije met ook activiteiten buiten Turkije.

RHP Plantacote certificaat

De uitreiking van het RHP-certificaat aan Plantacote op de IPM in Essen (Duitsland).

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA