Kijk eerste RHP-webinar voor teeltadviseurs terug

29 maart 2021

Op 18 maart vond het eerste webinar van de serie The ins and outs of New Growing Media plaats voor teeltadviseurs wereldwijd. Kijk dit webinar hier terug en meld u nog aan voor de laatste twee webinars in april via deze registratielink: https://www.rhp.nl/nl/agenda

RHP is gestart met een serie van drie gratis Engelstalige webinars voor (onafhankelijk) teeltadviseurs wereldwijd. Adviseert u kwekers en wilt u meer weten over nieuwe groeimedia? Registreer u nu of deel deze registratielink binnen uw netwerk! Ook interessant voor dealers of wederverkopers van RHP-gecertificeerde producten.

3 GRATIS webinars van RHP!

Mis deze gratis webinarreeks niet van RHP, het kenniscentrum voor substraten! In 3 webinars (Engelstalig) gaat spreker Hans Verhagen in op: veiligheid, pH en voeding en de fysische eigenschappen van groeimedia. Belangrijke aspecten voor een optimale start van de teelt.

Data

Het eerste webinar over veiligheid van groeimedia is al geweest. U kunt deze hier terugkijken. De laatste twee webinars van de GRATIS webinarserie The ins and outs of New Growing Media vinden plaats op de volgende data:

Donderdag 1 april 2021 15:00-16:00 uur:
pH en voeding in groeimedia

Donderdag 15 april 2021 15:00-16:00 uur:
Fysische eigenschappen van groeimedia

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA