Agenda

vergroot uw kennis over substraten met een cursus, workshop of bijeenkomst van RHP

Duitstalige workshop “Wat zit er in de poriën; water of lucht?”

Speciaal voor alle Duitssprekende medewerkers van gecertificeerde bedrijven organiseert RHP de workshop “Wat zit er in de poriën; water of lucht?” op woensdag 20 september 2017 10.30-16.00 uur in Dortmund (locatie: Knauf Trainee Center, Flugplatz 21, 44319 Dortmund, Duitsland). De workshop wordt in het Duits gehouden. Wilt u als Duitstalige medewerker van één van de RHP-gecertificeerde bedrijven deelnemen aan deze gratis workshop? U bent van harte welkom! Meld u alstublieft vóór 6 september a.s. aan via: administratie@rhp.nl.

20 september 2017

Cursus Growing Media B

De cursus Growing Media B bij RHP is voor medewerkers van RHP-gecertificeerde bedrijven. Alleen bij voldoende animo gaat de cursus door. Bevestiging van een cursusplaats gaat op basis van volgorde van inschrijving. Wees er wel snel bij, want vol is vol. Vermeld bij uw aanmelding a.u.b. voor welke cursus u zich inschrijft.

11, 18 januari en 1, 8, 15, 22 februari 2018

Cursus Growing Media A

De cursus Growing Media A bij RHP is speciaal bedoeld voor medewerkers van RHP-gecertificeerde bedrijven. Alleen bij voldoende animo gaat de cursus door. Bevestiging van een cursusplaats gaat op basis van volgorde van inschrijving. Wees er wel snel bij, want vol is vol. Vermeld bij uw aanmelding a.u.b. voor welke cursus u zich inschrijft.

12, 19 januari en 2, 9 16, 23 februari 2018