Cursusaanbod 2019-2020 

19 juli 2019

Komend najaar heeft RHP weer diverse (internationale) in-company cursussen gepland staan bij gecertificeerde bedrijven. Voor individuele inschrijving heeft RHP de Nederlandstalige cursussen Growing Media B in november en december 2019 gepland en Growing Media A in het voorjaar van 2020. Schrijf u snel in!

Growing Media B

Duur: 5 donderdagmiddagen en 1 dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur
Data: 7, 14, 19, 28 november en 12, 19 december 2019
Locatie: RHP, Galgeweg 38 in ’s-Gravenzande (NL)
Taal: Nederlands
Kosten per deelnemer: 795 euro

Growing Media A

Duur: 6 dagdelen
Data: voorjaar 2020, data nog niet bekend
Locatie: RHP, Galgeweg 38 in ’s-Gravenzande (NL)
Taal: Nederlands

Voor wie?

Alleen medewerkers van RHP-gecertificeerde bedrijven kunnen deelnemen aan deze RHP-cursussen op basis van individuele inschrijving. Uitsluitend bij voldoende animo gaan de cursussen door. Bevestiging van een cursusplaats gaat op basis van volgorde van inschrijving. Wees er wel snel bij, want vol is vol.

Inschrijven?

Wilt u deelnemen aan de cursus Growing Media B? Meld u dan snel aan door een e-mail te sturen naar administratie@rhp.nl en vermeld daarbij uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres en dat u zich voor Growing Media B inschrijft.
Voor Growing Media A kunt u nu alvast uw interesse kenbaar maken, dan zetten wij u op de lijst en houden wij u persoonlijk op de hoogte zodra er meer informatie is over de data, tijden en inschrijfmogelijkheid voor deze cursus.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA