Veranderingen in de organisatie bij RHP 

6 mei 2019

Na de zomer worden bij RHP veranderingen in de organisatie doorgevoerd. Directeur Hein Boon gaat zich voornamelijk richten op externe activiteiten. Marco Zevenhoven krijgt als adjunct-directeur de leiding over Onderzoek en Advies.

Na de zomer gaat Hein Boon, directeur RHP, zijn tijd grotendeels besteden aan externe activiteiten, zoals de verbinding tussen de substraatsector, de opvolgende keten en andere belanghebbenden. "Er ligt RHP veel aan gelegen dat de substraatsector actief communiceert over het belang van substraten voor met name tuinbouw, maar ook toepassingen zoals openbaar groen en de hobbymarkt. Als substraatsector zullen we zelf het verhaal moeten vertellen over kwaliteit en beschikbaarheid van grondstoffen, duurzaamheid, wetgeving, voedselveiligheid, fytosanitaire aspecten en meer. Wij zijn van mening dat RHP een zinvolle bijdrage kan leveren aan de informatievoorziening en communicatie. Dat doen we graag samen met andere organisaties, waaronder VPN en Growing Media Europe."

Om binnen RHP te zorgen voor continuïteit in de dagelijkse leiding aan Onderzoek en Advies, neemt Marco Zevenhoven deze taak van Hein over. Marco gaat als adjunct-directeur ook de planning en uitvoering van projecten verder structureren. Om de capaciteit van Advies op niveau te houden, gaat RHP een nieuwe technisch adviseur werven.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA