Vacature technisch adviseur

13 oktober 2023

Een kwalitatief goed substraat is de basis van een succesvolle tuinbouwteelt. Kwekers moeten er 100 procent op kunnen vertrouwen dat substraten, zoals potgrond of steenwol, aan de allerhoogste eisen voldoen. RHP is, als het kenniscentrum voor substraten, een internationaal actieve organisatie die daarin al jaren een essentiële rol speelt. Er wordt op topniveau gewerkt aan kwaliteitsverbetering van substraten. Door innovatief onderzoek wordt waardevolle kennis ontwikkeld. Deze kennis overbrengen op de wereldwijd aangesloten substraatproducenten is elke dag weer een boeiend en uitdagend proces. Kennis, inzet en enthousiasme staan voorop bij de medewerkers. Voor een nieuwe collega in een ervaren team ligt hier een bijzondere kans!

Technisch adviseur

Brug tussen onderzoek en praktijk

Als technisch adviseur zet je de binnen RHP ontwikkelde kennis om in adviezen en weet je deze over te brengen aan substraatproducenten en hun grondstofleveranciers in binnen- en buitenland. Hiermee help je de producenten bij het optimaliseren van hun processen om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten te realiseren. De producenten kunnen hierbij volledig vertrouwen op de kundigheid van de adviseur. Hierbij maak je onderdeel uit van de voortrekkersrol die RHP vervult in de transitie naar hernieuwbare substraatgrondstoffen.

RHP, kenniscentrum voor substraten

Het continu streven naar optimale groei van planten op substraten, daar draait het al tientallen jaren om bij RHP als wereldwijd erkende en zeer gewaardeerde organisatie. De eigen kwaliteitskeurmerken RHP en RAG zijn toonaangevend in de wereld, in de professionele hightech (glas)tuinbouw, retail en landscaping. Door de enorme kennis en ervaring binnen deze organisatie, acteren aangesloten substraatproducenten en hun grondstofleveranciers op het hoogste niveau.

Ons kantoor en onderzoeksfaciliteiten vind je in ’s-Gravenzande. Van daaruit werken we aan de continue ontwikkeling van kennis en de keurmerken en bieden we een standplaats aan onze technisch adviseurs.

Wie zoeken wij?

Je bent ondernemend en houd je graag bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van substraten en substraatgrondstoffen. Met jouw communicatieve vaardigheden en overtuigende persoonlijkheid ben je van toegevoegde waarde voor onze aangesloten, gecertificeerde bedrijven. Je hebt er geen moeite mee om te reizen in binnen- en buitenland. Verder beschik je over:

  • Opleiding op WO- of HBO-niveau (bij voorkeur in de tuinbouw)
  • 3 tot 5 jaar werkervaring
  • Kennis van de tuinbouw- en/of substraatsector
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Beheers je ook over goede spreek- en schrijfvaardigheden in het Frans? Dit is zeker een pré.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en afwisselende functie (32-40 uur) binnen een hecht team! Omdat het een gespecialiseerde functie betreft, bieden we een intensief intern opleidings- en begeleidingstraject waarbij maatwerk wordt toegepast op basis van voorkennis en ervaring. Daarnaast mag je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
  • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Deelname aan onze pensioenregeling

Interesse?

Ben jij onze nieuwe technisch adviseur? Stuur dan direct je CV en motivatie naar holtkamp@rhp.nl. Wil je graag nog iets meer inhoudelijke informatie over de organisatie en/of de vacature? Neem dan contact op met Martine Holtkamp, algemeen directeur, via tel. 06 - 26 61 06 81.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA