Vacature coördinator Certificering

3 juni 2022

RHP is het Europese kenniscentrum voor potgrond en substraten. En dat al sinds 1963. RHP beheert verschillende keurmerken voor de sector, doet onderzoek naar het gebruik van nieuwe materialen en geeft cursussen en advies aan bedrijven. Dat doen we allemaal met slechts één achterliggend doel: zodat kwekers en consumenten met goede en veilige producten kunnen werken. Met alle duurzaamheidsambities van de EU, onze regering en de sector zelf, is dat een mooie uitdaging!

Wij zoeken een coördinator Certificering. Iemand die het leuk vindt om een centrale en coördinerende rol te spelen in onze organisatie. En iemand die ervaring heeft met certificerings- en keurmerkvraagstukken.

Wat ga je doen?

Je bent de drijvende kracht achter het actueel houden van de keurmerknormen, de verdere ontwikkeling en vernieuwing. Je inventariseert behoeften, brengt betrokken partijen, zoals de RHP-productgroepen, Technische Commissie en Centraal College van Deskundigen, bijeen en coördineert deze bijeenkomsten. Je begeleidt nauwgezet het traject om tot gezamenlijke afspraken en normering te komen.
Zo zorg je dat het productcertificatieschema up-to-date blijft en de kwaliteitskeurmerken RHP en RAG continu doorontwikkelen. Je werkt hiervoor ook nauw samen met de technisch adviseurs van RHP. Je onderhoudt contacten met certificerende instellingen, bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland over relevante certificerings- en keurmerkvraagstukken. Het beheer van het eigen RHP-kwaliteitszorgsysteem is ook onderdeel van je taken.

Wat vraagt RHP van je?

  • HBO/WO werk- en denkniveau; groene studie is een pré
  • iemand die minimaal 32 uur beschikbaar is
  • ervaring met certificering en/of kwaliteitszorg, niet noodzakelijkerwijs opgedaan in de tuinbouwsector
  • uitstekende organisatorische en coördinerende vaardigheden
  • kwaliteitsgericht, nauwkeurig en analytisch
  • stevige en communicatief vaardige persoonlijkheid
  • goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift

Aanbod RHP

Een hele gave, verantwoordelijke baan in een dynamische, internationale sector. Daar hoort uiteraard een mooi salaris bij en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We zorgen ook voor de innerlijke mens, want elke week staat er op ons kantoor in 's-Gravenzande vers fruit voor je klaar. De werktijden zijn flexibel en ook zijn er mogelijkheden om thuis te werken. 

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze zelfstandige en coördinerende functie waarin je je opgedane certificatie-expertise kunt benutten of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Raymond Hedges, directeur van RHP en bereikbaar via 06 - 14 18 19 52. Wil je gelijk solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar: hedges@rhp.nl

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA