Vacature back office/ secretariaatsmedewerker

13 juni 2022

RHP is het Europese kenniscentrum voor potgrond en substraten. En dat al sinds 1963. RHP beheert verschillende keurmerken voor de sector, doet onderzoek naar het gebruik van nieuwe materialen en geeft cursussen en advies aan bedrijven. Dat doen we allemaal met slechts één achterliggend doel: zodat kwekers en consumenten met goede en veilige producten kunnen werken. Met alle duurzaamheidsambities van de EU, onze regering en de sector zelf, is dat een mooie uitdaging!

Wij zoeken een back office medewerker/secretariaatsmedewerker. Iemand die het leuk vindt om een centrale en coördinerende rol te spelen in onze organisatie. Een spreekwoordelijke spin-in-het-web. Een echte regelneef/-tante. Uiteraard met doorzettingsvermogen, flexibel en niet te vergeten… een gezonde dosis humor.

Wat ga je doen?

In deze gevarieerde en leuke functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het voorbereiden van verschillende bijeenkomsten van werk- en productgroepen. En dat zijn er nogal wat bij RHP! Je bereidt de bijeenkomsten voor met onze adviseurs, stuurt de stukken naar de deelnemers en notuleert bij de bijeenkomsten. En uit deze bijeenkomsten komen natuurlijk actiepunten… zoals het aanbrengen van wijzigingen in ons keurmerk. En dan schakel je weer met andere mensen. Ook heeft RHP een belangrijke database waar tal van onderzoeksresultaten in staan. Deze database moet goed worden bijgehouden. Soms hebben deelnemers vragen hierover en deze pak jij op. Je zorgt ervoor dat er snel een antwoord verstuurd wordt en indien nodig betrek je onze adviseurs hierbij. Tot slot ondersteun je bij diverse office managementtaken, afhankelijk van tijd en noodzaak.

Wat vraagt RHP van je?

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • iemand die tussen de 28 en 36 uur per week beschikbaar is
  • nauwkeurig en zorgvuldig
  • stevige en communicatief vaardige persoonlijkheid
  • goede beheersing Nederlands en Engels in woord en geschrift
  • (ervaring met certificering is een pre, maar niet noodzakelijk)

Relevante werkervaring vinden wij bijvoorbeeld het werken als (directie)secretaresse, planner, kwaliteitsmedewerker, coördinator, back office medewerker en secretariaatsmedewerker. En heb je deze werkervaring in de 'groene' sector opgedaan, dan helpt dat maar dat is niet noodzakelijk. 

Aanbod RHP

Een hele gave, verantwoordelijke baan in een dynamische, internationale sector. Daar hoort uiteraard een mooi salaris bij en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We zorgen ook voor de innerlijke mens, want elke week staat er op ons kantoor in 's-Gravenzande vers fruit voor je klaar. De werktijden zijn flexibel en ook zijn er mogelijkheden om thuis te werken.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze zelfstandige en coördinerende functie of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Raymond Hedges, directeur van RHP en bereikbaar via 06 - 14 18 19 52. Wil je gelijk solliciteren? Stuur je motivatie en CV naar: hedges@rhp.nl

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA