RHP-team uitgebreid met Elroy Hokke en Richard Bremmer

10 mei 2024

RHP heeft er sinds kort twee nieuwe collega’s bij. Elroy Hokke is sinds 1 april in dienst bij RHP als onderzoeksassistent. Richard Bremmer is op 1 mei gestart als technisch adviseur.

Elroy Hokke

Elroy is het onderzoeksteam komen versterken in het laboratorium en de proefkas. Hij heeft zeven jaar werkervaring in de tuinbouwsector, in verschillende functies, waaronder als bedrijfsleider in de orchideeënteelt. Inmiddels is Elroy meer dan een maand aan de slag als onderzoeksassistent bij RHP. “Het leek mij vooraf een leuke, afwisselende baan en ik merk dat die afwisseling in het werk tussen het laboratorium en de proefkas mij goed bevalt.”

Richard Bremmer 

Richard heeft jarenlange werkervaring in de substraatsector. Daarnaast heeft hij zeven jaar geleden zijn HBO-diploma Sales- en Accountmanagement behaald. Voor die tijd had hij zijn eigen kwekerij in diverse kamerplanten. Vorige week is Richard bij RHP begonnen als technisch adviseur. “Bezig zijn met de technische kant van zowel het substraat als de (voorraad)bemesting geeft mij energie. Ik kijk ernaar uit mij verder te verdiepen en specialiseren om de gecertificeerde bedrijven met raad bij te staan.”

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA