RHP Peat Bog Flora ‘must-have’ op elke veenderij!

21 juni 2024

De tijd van het onkruid is weer volop aangebroken. In veenderijen is onkruidbeheer van groot belang. De RHP Peat Bog Flora is een onmisbaar hulpmiddel voor het determineren van de planten en bevat verwijderadviezen. Bestel het handzame boekje nu voor € 29,50 (ex. BTW en excl. verzendkosten). RHP-gecertificeerde bedrijven krijgen korting!

De RHP Peat Bog Flora is een handig hulpmiddel bij het in een vroeg stadium herkennen van planten in veenderijen. Het boekje bevat onder andere foto’s en kaartjes die helpen bij het determineren. Ook staat per plant aangegeven of de plant moet worden verwijderd en op welke wijze òf juist moet blijven staan. Goede planten helpen de groei van onkruiden namelijk juist voorkomen.

Handig hulpmiddel

De RHP Peat Bog Flora helpt veenproducenten bij het efficiënt uitvoeren van onkruidcontroles in hun veenderijen, wat hen bij een juiste toepassing tijd en geld bespaart. Voor een goed beheer van de onkruidsituatie op een veenderij is het aan te bevelen dat elk team dat zich bezighoudt met onkruidcontrole, beschikt over een of meerdere RHP Peat Bog Flora’s. Het boekje is ook interessant voor medewerkers van substraatproducenten die kwekers bezoeken en teeltadviseurs om onkruidsituaties in de tuinbouwteelt te beoordelen.

RHP Peat Bog Flora 2023

Nieuwe versie uit 2023

De RHP Peat Bog Flora is in het Engels geschreven. De plantennamen zijn ook vermeld in het Ests, Fins, Duits, Latijn, Lets, Litouws, Pools, Russisch, Zweeds en Nederlands. Het betreft een vernieuwde versie (herdruk uit 2023), die een aantal herzieningen bevat in tekst en beeld. Ook is het onkruidboekje volledig in de huidige RHP-huisstijl.

Bestellen?

De nieuwe RHP Peat Bog Flora is te bestellen door te mailen naar Ben de Jong. Vermeld hierin het gewenste aantal boekjes, uw naam, bedrijfsnaam, verzendadres en factuuradres met BTW-nummer en eventueel referentienummer. De RHP Peat Bog Flora kost € 29,50 per stuk (ex. BTW en excl. verzendkosten). RHP-gecertificeerde bedrijven krijgen korting.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA