RHP-cursusaanbod najaar/winter

8 augustus 2022

Aankomend najaar/winter organiseert RHP weer Nederlandstalige cursussen: de basiscursus Potgrond en Substraten en de cursus Growing Media B. Medewerkers van gecertificeerde bedrijven kunnen zich hiervoor individueel aanmelden.

Basiscursus Potgrond en Substraten

Deze cursus is bedoeld voor productie- en binnendienstmedewerkers en medewerkers die nieuw zijn in de sector.

Duur: 3 dinsdagen van 09.00-13.00 uur
Data: 22, 29 november en 6 december 2022
Locatie: RHP
Taal: Nederlands
Kosten: 450,- euro per cursist

Growing Media B

Deze cursus is bedoeld voor vertegenwoordigers en teeltadviseurs met ruime werkervaring. Het is een vervolg op de cursus Growing Media A.

Duur: 8 donderdagen van 9.00-12.00 uur
Data: 6, 13 oktober, 3, 10, 17 en 24 november, 1 en 8 december 2022
Locatie: RHP
Taal: Nederlands
Kosten: 895,- euro per cursist

Voor wie?

Alleen medewerkers van RHP-gecertificeerde bedrijven kunnen deelnemen aan deze RHP-cursussen op basis van individuele inschrijving. Uitsluitend bij voldoende animo gaat een cursus door. Bevestiging van een cursusplaats gaat op basis van volgorde van inschrijving. Wees er wel snel bij, want vol is vol. Indien er nieuwe coronamaatregelen komen die het niet mogelijk maken om de cursus op locatie te organiseren, is het mogelijk dat we de cursus online geven of moeten annuleren/verzetten.

Aanmelden?

Wilt u deelnemen aan één van de cursussen? Meld u dan snel aan door een e-mail te sturen naar administratie@rhp.nl en vermeld daarbij uw naam, bedrijfsnaam, functie, e-mailadres en voor welke cursus u zich wilt inschrijven. Aanmelden voor de cursus Growing Media B kan tot 6 september. Voor de basiscursus Potgrond en Substraten is de uiterste inschrijfdatum 24 oktober.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA