Onze maatregelen in verband met coronavirus 

18 maart 2020

Ondanks het coronavirus (COVID-19) doet het team van RHP zijn uiterste best om alle werkzaamheden zo goed mogelijk door te laten gaan. U kunt uw monsters gewoon blijven aanleveren bij RHP. Wel hebben wij extra maatregelen ingevoerd met het oog op de gezondheid van onze relaties en medewerkers. Door ook de richtlijnen van het RIVM te volgen, dragen wij ons steentje bij om de kans op verdere verspreiding te minimaliseren. 

Onze COVID-19 maatregelen zijn o.a.:

  • Ons personeel werkt zoveel als mogelijk vanuit huis en is mobiel bereikbaar. Een beperkt aantal van onze medewerkers werkt tijdens kantooruren wel op onze locatie in ‘s-Gravenzande.
  • Wij schudden geen handen meer. 
  • Wij houden 1,5 meter afstand. 
  • Wij wassen onze handen regelmatig en grondig. 
  • Onze cursus Growing Media A die 19 maart start, organiseren wij online (cursisten zijn hierover apart geïnformeerd). 
  • Vergaderingen (waaronder van productgroepen) vinden online plaats.  
  • Afspraken met een beperkt aantal personen kunnen plaatsvinden met inachtneming van de voorgeschreven maatregelen (1,5 meter afstand van elkaar houden, geen handen schudden, vaker handen wassen, etc.).

Uiteraard blijven onze medewerkers bij (milde) verkoudheidsklachten thuis. Merkt u bij uzelf klachten, dan vragen wij u ook om onze locatie niet te bezoeken. Plan in zo’n geval alstublieft een nieuwe afspraak met ons.

Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt ons bereiken via 0174 - 62 03 60 of info@rhp.nl

Door bovenstaande maatregelen kan het voorkomen dat wij minder goed bereikbaar zijn dan u van ons gewend bent. Wij vragen ook uw medewerking hierin. Mogelijk wijzigen de genoemde maatregelen in de komende periode als gevolg van advies van het RIVM. Wij houden u hiervan op de hoogte, o.a. via onze website, maar verwijzen u voor de laatste stand van zaken graag door naar de website van het RIVM.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA