Nieuwe video over RHP Consumer-keurmerk voor potgrond

28 september 2018

Er is een nieuwe video beschikbaar over het RHP Consumer-keurmerk. Goede planten verdienen een goede potgrond. Met een goede potgrond heeft een consument meer plezier van zijn planten. En kan hij volop genieten van zijn tuin, moestuin of balkon. In deze video ziet u in enkele minuten hoe potgrond met het RHP Consumer-keurmerk hieraan een belangrijke bijdrage kan leveren.

Gecontroleerde kwaliteit

Met het RHP Consumer-keurmerk heeft de consument meer zekerheid dat de potgrond voldoet aan alle kwaliteitseisen. Het bevat een uitgebalanceerde voeding voor planten, is luchtig, neemt goed water op en het volume in de verpakking is gecontroleerd. Bovendien is het veilig voor plant, mens én dier.

Potgrond kwaliteit RHP Consumer

Uniek systeem ketencontrole

Voor het RHP Consumer-keurmerk wordt de gehele keten van potgrond gecontroleerd, van winning van de grondstoffen tot aflevering op de winkelvloer. De RHP-gecertificeerde potgrondproducenten houden zich aan strikte normen en eisen voor de productie van potgrond met het RHP Consumer-keurmerk. RHP Consumer-potgrond draagt zo bij aan een positieve ervaring bij gebruikers en leveranciers.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA