Nele Ameloot nieuw lid Raad van Toezicht RHP

27 februari 2018

Met ingang van het nieuwe jaar is Nele Ameloot toegetreden tot de Raad van Toezicht van RHP. Zij is werkzaam als business development manager bij de Horticulture-divisie van Greenyard.

Ameloot neemt de plaats over van Arjen van der Meer van BVB Substrates. Van der Meer heeft inmiddels afscheid genomen van zijn rol in de Raad van Toezicht. RHP is Van der Meer bijzonder dankbaar voor zijn actieve bijdrage gedurende zijn 2 termijnen van 4 jaar.

“RHP speelt een belangrijke rol in het waarborgen van de kwaliteit van substraten en tilt hiermee de hele tuinbouwsector tot een hoger niveau”, aldus Nele Ameloot. “Ik ben daarom zeer enthousiast om in de Raad van Toezicht mee het beleid van RHP te kunnen vormgeven.”

De Raad van Toezicht is een intern toezichthoudend orgaan van stichting RHP. Voorzitter is Arnold Hordijk. De andere leden van de Raad van Toezicht van RHP zijn: Thanja van Dongen (Fred van Dongen B.V.), Martin Uittenbroek (Vreugdenhil Young Plants) en Henri van Beerendonk (Jiffy Products International BV).

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA