Martine Holtkamp nieuwe directeur/bestuurder RHP

29 november 2022

De Raad van Toezicht van stichting RHP heeft besloten om Martine Holtkamp per 1 februari 2023 te benoemen tot nieuwe directeur/bestuurder van RHP. Deze functie wordt momenteel waargenomen door operationeel directeur Marco Zevenhoven.

Na haar studie aan de Technische Universiteit in Delft bekleedde Martine Holtkamp diverse functies in de maritieme sector, zoals Sustainability & Environmental manager, lead auditor en projectleider Duurzaamheid. Daarna vervolgde zij haar loopbaan in de tuinbouwsector. De afgelopen vijf jaar was zij bij MPS werkzaam als product development manager en Standards manager en maakte zij deel uit van het managementteam. Zij heeft veel ervaring met certificatieschema’s en heeft onder meer bijgedragen aan de ontwikkeling van de HortiFootprint Calculator.

“Ik heb er erg veel zin in om, samen met het team, RHP verder te ontwikkelen. Het is voor de tuinbouwsector een uitdagende tijd door de transitie naar steeds meer gebruik van hernieuwbare en circulaire grondstoffen. Behalve duurzaamheid, worden ook kwaliteit en veiligheid van substraten hierdoor alleen maar belangrijker. Als directeur/bestuurder van RHP zal ik de ingezette (verander)trajecten voortzetten en het RAG-keurmerk in Nederland en het RHP-keurmerk in Europa verder uitbouwen,” zegt Holtkamp over haar nieuwe functie bij het kenniscentrum voor substraten.

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat Martine Holtkamp met haar achtergrond en werkervaring de juiste persoon is om voort te bouwen op de weg die RHP is ingeslagen.

Meer nieuws? 

TOON ALLE ITEMS
//Enable form button reCAPTCHA