Martin Uittenbroek neemt afscheid als lid Raad van Toezicht

8 december 2022

Na twee termijnen van 4 jaar stopt Martin Uittenbroek, algemeen directeur van Vreugdenhil Young Plants, als lid van de Raad van Toezicht van RHP. Tijdens de vergadering op 8 december nam hij afscheid.

RHP is Martin Uittenbroek erg dankbaar voor zijn bijdragen in de Raad van Toezicht de afgelopen 8 jaar. “Martin vertegenwoordigde op unieke wijze de gebruikers van substraat. Hij gaf soms een verrassende dimensie aan de discussie,” aldus Marco Zevenhoven, operationeel directeur RHP. “Ik heb het graag gedaan,” zegt Uittenbroek er zelf over. Uittenbroek wilde geen afscheidscadeau voor zichzelf; RHP stelde voor om een donatie te doen aan een goed doel. Omdat de vrouw van Uittenbroek al 35 jaar de chronische ziekte multiple sclerose (MS) heeft, werd in overleg gekozen voor stichting MS Research. Uittenbroek: “Een cadeau in de vorm van een donatie vind ik prachtig. En mijn vrouw Marjan ook.”

Stichting MS Research 

Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en oplossing van multiple sclerose financiert en stimuleert. Voor een wereld zónder MS. Als u ook wilt doneren aan stichting MS Research, dan kan dat via: www.msresearch.nl

Intern toezichthoudend orgaan

De Raad van Toezicht is een intern toezichthoudend orgaan van stichting RHP. Voorzitter is Bernard Koeckhoven. De andere leden van de Raad van Toezicht van RHP zijn: Henri van Beerendock (Jiffy Products International BV) en Jaco Dijkshoorn (BVB Substrates). Er is nu nog één vacature.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA