Liesette van Schie Coördinator Certificering bij RHP

30 april 2021

RHP heeft er een nieuwe collega bij: Liesette van Schie. Zij is 1 april begonnen als Coördinator Certificering.

“Na mijn HBO-opleiding ben ik als analist in een laboratorium begonnen. Na enkele jaren werd ik kwaliteitsmanager en beheerde ik het kwaliteitsmanagementsysteem en de daarbij behorende accreditatie, certificaties, erkenningen en vergunningen,” vertelt Liesette over haar eerder opgedane werkervaring.

Als Coördinator Certificering bij RHP beheert Liesette de productcertificatieschema’s van de keurmerken RHP en RAG. Zij organiseert de vergaderingen van de productgroepen, Technische Commissie (TC) en College van Deskundigen (CCvD), waarbij zij ook notuleert. Ook beoordeelt zij de analyseresultaten in de database Minerva. Liesette is vanaf nu contactpersoon voor de certificerende instellingen en de Raad voor Accreditatie.

Liesette: “RHP-gecertificeerde bedrijven kunnen bij mij terecht met vragen over het productcertificatieschema. Ook kunnen zij bij mij onderwerpen aanmelden om te bespreken in de productgroepen, TC en CCvD. En certificerende instellingen kunnen dit doen voor de auditorendag. Ik kijk ernaar uit om vlot en accuraat met u samen te werken!”

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA