Het nieuwste over nieuwe groeimedia

23 december 2022

Op dinsdag 13 december organiseerde RHP in het World Horti Center en online de bijeenkomst ‘The latest in new growing media’ voor gecertificeerde bedrijven. De opkomst was groot, de reacties goed en het was fijn om elkaar weer live te ontmoeten. Heeft u het gemist en bent u benieuwd wat er is besproken? 

De hand-out van de presentaties die deze middag zijn gegeven, is te downloaden op Mijn RHP (map: RHP-presentaties). De link naar de replayvideo van deze bijeenkomst staat ook op Mijn RHP in de RHP Toolbox. Onder Replay video's RHP-webinars 2022 vindt u alle links naar de replayvideo’s van afgelopen jaar overzichtelijk bij elkaar.

De wereldwijd aangesloten bedrijven kregen een overzicht van het afgelopen jaar van het onderzoek van RHP. Ook kregen zij praktische tools die inzicht geven in de eigenschappen van hernieuwbare en circulaire grondstoffen. Met de grondstoffentransitie ondersteunt het kenniscentrum de producenten bij de productie van RHP-gecertificeerde nieuwe groeimedia, voor een optimale start van de teelt. Naast fysische en chemische effecten kwamen actuele onderwerpen als humaanpathogenen, residuen en verantwoord geproduceerde kokos voorbij.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA