Gratis RHP-webinars voor gecertificeerde bedrijven en teeltadviseurs wereldwijd

29 januari 2021

Vanaf volgende maand start RHP met de aftrap van de eerste gratis webinars. Uitsluitend voor RHP-gecertificeerde bedrijven is er een Nederlandstalige en een Engelstalige webinarreeks. En aansluitend volgt er een Engelstalige webinarreeks voor (onafhankelijk) teeltadviseurs wereldwijd.

RHP free webinars certified companies

Webinars voor gecertificeerde bedrijven

Heeft u de uitnodigingsmail niet ontvangen of niet doorgestuurd gekregen van uw collega’s? E-mail ons voor de (besloten) registratielink.

Kunt u niet op genoemde data/tijdstippen, maar wilt u het zeker niet missen? Registreer u dan toch! U ontvangt 24 uur na het webinar een link naar de replay video (inclusief een persoonlijk wachtwoord voor toegang).

Let op: de Nederlandstalige webinars vinden steeds plaats van 10:00-11:00 uur en de Engelstalige van 15:00-16:00 uur.
Heeft u zich per ongeluk voor de verkeerde webinarreeks aangemeld? Geen probleem! Meld u alsnog aan voor de juiste! Of volg de webinars desgewenst in beide talen.

Zie het Engelstalige nieuwsbericht voor de Engelstalige webinarreeks voor gecertificeerde bedrijven.

RHP free webinars independent consultants

Webinars voor (onafhankelijke) teeltadviseurs

Meld u nu aan voor deze gratis webinarreeks voor teeltadviseurs via deze openbare registratielink!

Deel deze registratielink binnen uw netwerk! (Onafhankelijke) teeltadviseurs wereldwijd en medewerkers bij dealers/wederverkopers van gecertificeerde bedrijven zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis webinars. 

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA