Extra maatregelen bij bedrijfsbezoeken door coronavirus 

4 juni 2020

Langzaamaan kruipt Nederland uit de ‘intelligente lockdown’. Ook de technisch adviseurs van RHP leggen waar mogelijk weer meer bedrijfsbezoeken af. Vanzelfsprekend met inachtneming van de RIVM-richtlijnen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Aanvullend nemen wij nog enkele extra veiligheidsmaatregelen. 

Onze extra veiligheidsmaatregelen bij bedrijfsbezoeken zijn o.a.: 

  • Voorafgaand aan het bedrijfsbezoek stuurt onze technisch adviseur een e-mail over wanneer de afspraak plaatsvindt en al onze extra veiligheidsmaatregelen.  
  • Onze adviseur reist met eigen auto naar de afspraak.  
  • Hij/zij reinigt voor en na de afspraak de handen met desinfectiemiddel, gebruikt tijdens de afspraak handschoenen, desinfectiedoekjes en draagt desgewenst een mondkapje.  
  • Onze adviseur voert minder activiteiten uit op locatie om het bedrijfsbezoek zo kort mogelijk te houden.  
  • Onze adviseur werkt tijdens de afspraak, als het kan, alleen in een ruimte. Anders houdt hij/zij in elk geval de 1,5 meter afstand van anderen, zowel binnen als buiten.


Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt ons bereiken via 0174 - 62 03 60 of info@rhp.nl.  

  
Mogelijk wijzigen de genoemde maatregelen in de komende periode als gevolg van advies van het RIVM. Wij houden u hiervan op de hoogte, o.a. via onze website, maar verwijzen u voor de laatste stand van zaken graag door naar de website van het RIVM.  

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA