Erik Swertz nieuwe coördinator Certificering bij RHP 

7 oktober 2022

Sinds 1 oktober versterkt Erik Swertz het RHP-team als coördinator Certificering. Hij houdt zich bezig met coördinerende werkzaamheden voor de productcertificatieschema’s van de keurmerken RHP en RAG en ondersteunt de technisch adviseurs.

Erik neemt het leeuwendeel van de taken over van Liesette van Schie, die inmiddels uit dienst is. Erik beheert vanaf nu de productcertificatieschema’s van de keurmerken RHP en RAG. Hij is de nieuwe contactpersoon voor de certificerende instellingen en de Raad voor Accreditatie. Ook organiseert hij de vergaderingen van de productgroepen, Technische Commissie (TC) en College van Deskundigen (CCvD). Daarnaast doet Erik ondersteunende binnendienstwerkzaamheden voor de technisch adviseurs om hen iets te ontlasten. 

Al bekend

Erik is bekend met de substraatsector en heeft al kennis van onze productcertificatieschema’s. Hij werkte hiervoor bij ECAS en heeft jarenlang audits gedaan bij RHP-gecertificeerde bedrijven.

Schema, Minerva en vergaderingen

Erik: “RHP-gecertificeerde bedrijven kunnen contact met mij opnemen in geval van vragen over het productcertificatieschema en Minerva. Onderwerpen om te bespreken in de vergaderingen kunnen bij mij worden aangemeld. Ik kijk uit naar de samenwerking met onze gecertificeerde bedrijven.”

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA