Determineer onkruiden met de Onkruidzoeker

30 mei 2017

Begin dit jaar introduceerde RHP de Onkruidzoeker. Dé online tool voor desktop, tablet en smartphone die u helpt bij het determineren van onkruiden. Kijk snel op www.rhp.nl en maak ook vandaag nog gebruik van de Onkruidzoeker!

De Onkruidzoeker is de digitale opvolger van het boekje ‘RHP Peat Bog Flora’. De online tool biedt nieuwe mogelijkheden vergeleken met het oude boekje. Met de Onkruidzoeker kunt u heel eenvoudig:

  • stap-voor-stap onkruid determineren.
  • onkruid zoeken op foto of op naam, in 11 talen!
  • schadelijkheid en verwijderadvies van het onkruid op een veenderij of kwekerij in één oogopslag zien.
  • per onkruid uitgebreide informatie en diverse foto’s bekijken.

Onkruid, wat nu?

De aanwezigheid van schadelijke onkruiden in substraten is absoluut ongewenst. Deze kunnen ziekten overbrengen op het gewas. Schadelijke onkruiden moeten in de veenderij in een vroeg stadium worden verwijderd. Als u met behulp van de Onkruidzoeker een onbekende plant die in de veenderij groeit identificeert, weet u dus direct of en hoe u het onkruid moet verwijderen.

Nog meer onkruiden?

De Onkruidzoeker wordt in de loop van de tijd verder aangevuld met nieuwe onkruiden. Door de globalisering komt het steeds vaker voor dat onbekende soorten onkruid opduiken. Komt u een onkruid tegen dat nog niet in de Onkruidzoeker staat? Laat het ons dan weten. Wij determineren het onkruid en voegen deze eventueel toe aan de Onkruidzoeker.

Gebruik de Onkruidzoeker vandaag nog!

Meer nieuws? 

TOON ALLE ITEMS
//Enable form button reCAPTCHA