De toekomst van uitgebalanceerde groeimedia

8 december 2023

Op donderdag 7 december organiseerde RHP de hybride bijeenkomst ‘The future of well-balanced growing media’ voor gecertificeerde bedrijven in het World Horti Center en online. De bijeenkomst werd zeer goed bezocht, zowel op locatie als online. Heb je het gemist en ben je benieuwd wat er besproken is?

De hand-out van de presentaties die deze middag zijn gegeven is te downloaden via Mijn RHP (map: RHP-presentaties). De link naar de replayvideo van deze bijeenkomst is ook te vinden op Mijn RHP  in de RHP Toolbox. Onder Replayvideo's RHP-webinars vind je een overzicht van alle links naar de replayvideo's van de afgelopen jaren.

Deelnemers van over de hele wereld kregen een overzicht van het afgelopen jaar aan innovatief onderzoek naar bemestingsaspecten in nieuwe groeimedia, lopend RHP-onderzoek en hygiënisatieprocessen voor hernieuwbare en circulaire grondstoffen. Ook ontwikkelingen rondom duurzaamheidsthema's en toekomstige onderzoeksstappen kwamen aan bod. RHP deelt kennis met gecertificeerde bedrijven om hen te ondersteunen in het creëren van uitgebalanceerde groeimedia, nu en in de toekomst.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA