De diepte in met nieuwe groeimedia op Kennisdag Substraat 11 april

29 februari 2024

‘De diepte in met nieuwe groeimedia’ is het thema van de Kennisdag Substraat die RHP en Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw op 11 april 13.30-20.00 uur gezamenlijk organiseren in het World Horti Center in Naaldwijk.

De West-Europese groeimediabedrijven schakelen in reactie op maatschappelijke wensen om naar hernieuwbare grondstoffen (o.a. het convenant Milieu-impact potgrond en substraten 18-11-2022). De belangrijkste bekende en minder bekende grondstoffen zijn bekend aan het worden. Speerpunten voor productontwikkeling zijn het stabiliseren en het hygiëniseren van de nieuwe grondstoffen. Sprekers geven op deze dag hun visie en schetsen mogelijkheden om substraat(systemen) veilig verder te ontwikkelen en toe te passen.

De BU Glastuinbouw van Wageningen University & Research en RHP organiseren de 9e Kennisdag Substraat in het World Horti Center in Naaldwijk. Naast de presentaties is er ruim de tijd voor discussie en netwerken in de pauzes en tijdens het diner. De Kennisdag is open voor alle belangstellenden en richt zich op specialisten van potgrondbedrijven, composteerders, producenten van basismaterialen en diensten, leveranciers van substraattechniek, meststoffabrikanten, adviseurs en leveranciers van groeimediasystemen.

Kosten en aanmelden

Deelname aan de Kennisdag Substraat kost 170 euro (incl. BTW) per persoon. Dit is incl. een diner. Klik hier voor meer info en aanmelden.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA