Cursusaanbod 2020-2021  

29 september 2020

Voor het seizoen 2020-2021 zijn de data bekend van de cursus Growing Media B bij RHP. U kunt zich hiervoor vanaf nu aanmelden. Ook introduceert RHP een vernieuwde cursus Growing Media A, die in het voorjaar van 2021 wordt gegeven. Door de coronamaatregelen hebben we ervoor gekozen beide cursussen online te geven.  

Growing Media B (online cursus)

Duur: 8 dinsdagmiddagen van 13.30-16.30 uur 
Data: 27 oktober en 3, 10, 17, 24 november en 1, 8, 15 december 2020 
Locatie: online 
Taal: Nederlands 
Kosten: 795,- euro per cursist

Vernieuwde Growing Media A (online cursus)

Data: exacte data nog niet bekend; planning voorjaar 2021  
Locatie: online 
Taal: Nederlands

Voor wie?

Alleen medewerkers van RHP-gecertificeerde bedrijven kunnen deelnemen aan deze RHP-cursussen op basis van individuele inschrijving. De cursus Growing Media B is geschikt voor personen die de cursus Growing Media A met succes hebben afgerond of personen met minimaal 1 jaar ervaring in de advisering en verkoop van substraten. 
Uitsluitend bij voldoende animo gaan de cursussen door. Bevestiging van een cursusplaats gaat op basis van volgorde van inschrijving. Wees er wel snel bij, want vol is vol.

Inschrijven?

Wilt u deelnemen aan de cursus Growing Media B? Meld u dan snel (uiterlijk 9 oktober) aan door een e-mail te sturen naar administratie@rhp.nl en vermeld daarbij uw naam, bedrijfsnaam, adresgegevens (voor het toezenden van het cursusmateriaal) telefoonnummer, e-mailadres en dat u zich voor Growing Media B inschrijft. 
Voor Growing Media A kunt u nu alvast uw interesse kenbaar maken, dan zetten wij u op de lijst en houden wij u persoonlijk op de hoogte zodra er meer informatie is over de data, tijden en inschrijfmogelijkheid voor deze cursus. 

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA