Cursusaanbod 2016-2017

31 oktober 2016

Het komende winterseizoen 2016-2017 richt RHP zich voornamelijk op de in-company cursussen voor RHP-gecertificeerde bedrijven. Hoe ziet ons cursusaanbod eruit?

De volgende cursussen bieden we dit cursusseizoen in-company aan: 

·         Basiscursus Potgrond en Substraten (of losse onderdelen daaruit)

·         Cursus Growing Media A (of losse onderdelen daaruit)

·         Cursus Growing Media B (of losse onderdelen daaruit)

·         Workshop pH

·         Workshop ‘Wat zit er in de poriën; water of lucht?’

De cursus Plantfysiologie en Substraat komt in de loop van 2017 weer beschikbaar; deze wordt momenteel herzien.

Hierop geldt één uitzondering. Gezien het aantal vooraanmeldingen voor de cursus Growing Media A, is er besloten om deze toch te organiseren voor individuele medewerkers van RHP-gecertificeerde bedrijven. Deze cursus start in januari en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meld u bij interesse dus snel aan bij Barbara Zeelenberg

Kennisbehoefte?

Heeft u een andere kennisbehoefte? In gezamenlijk overleg kunnen wij ook over een ander thema een in-company cursus of workshop organiseren. Als u een individuele kennisvraag heeft, horen wij het vanzelfsprekend ook graag.

In-company

Bij een in-company training volgen meerdere medewerkers van hetzelfde, RHP-gecertificeerde bedrijf tegelijkertijd een cursus, op het eigen bedrijf of op een andere locatie in overleg. In-company cursussen organiseren wij op uw verzoek. Datum, locatie, inhoud en kosten van de cursus stelt RHP in overleg met u vast. Dit kan ook voor kleine groepen.

Meer nieuws? 

Toon ALLE ITEMS
//Enable form button reCAPTCHA