Bernard Koeckhoven nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

16 december 2019

Per 1 januari 2020 wordt Bernard Koeckhoven de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van RHP.

Bernard Koeckhoven studeerde aan de Wageningen Universiteit. Als algemeen secretaris van de Katholieke Nederlandse Boeren- en Tuindersbond, stond hij in 1995 aan de wieg van de oprichting van LTO-Nederland, waarvan hij de eerste directeur werd. Van 1998 tot 2018 werkte hij bij Achmea als senior manager Agro en directeur van NV Hagelunie en bleef hij actief betrokken bij de agrarische sector en het samen zoeken naar oplossingen en innovaties voor agrarische risico- en continuïteitsvraagstukken.

Dank aan Arnold Hordijk

Koeckhoven neemt het stokje over van Arnold Hordijk. Hij neemt na twee termijnen afscheid van zijn voorzitterschap. RHP is Hordijk erg dankbaar voor zijn bijdrage in de afgelopen 8 jaar.

RHP afscheid voorzitter Raad van Toezicht Arnold Hordijk
RHP Raad van Toezicht afscheid Thanja van Dongen

Ook wisseling leden

Thanja van Dongen (veenproducent Fred van Dongen B.V.) verlaat de Raad van Toezicht als lid, nadat zij twee termijnen van 4 jaar heeft volgemaakt. Haar plaats wordt in het nieuwe jaar overgenomen door Jaco Dijkshoorn (BVB Substrates BV). Naast de nieuwe voorzitter Bernard Koeckhoven bestaat de Raad van Toezicht van RHP per 2020 uit de volgende leden: Jaco Dijkshoorn (BVB Substrates BV), Martin Uittenbroek (Vreugdenhil Young Plants), Henri van Beerendonk (Jiffy Products International BV) en Nele Ameloot (Agaris).

Rol Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit personen die zich betrokken voelen bij substraat. Zij vertegenwoordigen verschillende vakgebieden in de substraatsector en tuinbouwketen. De Raad van Toezicht houdt bij RHP onder meer toezicht op beleid en uitvoering.

Meer nieuws? 

toon alle items
//Enable form button reCAPTCHA